Молода зірка українського кіно Тарас Цимбалюк розповів про свій відпочинок на острові Балі.

Відповідна публікація була розміщена на його сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

Тараc Цимбалюк - перспективний молодий актор, який за два останні роки зумів знятися у найважливіших проєктах країни (у серіалах "Кріпосна", “Піймати Кайдаша”, екранізації роману Шкляра, у “Танцях з зірками”). Крім того, актор на багатомільйонну аудиторію зробив пропозицію своїй дівчині, тому не дивно що молодим було над чим поміркувати і від чого відпочити під час перебування на Балі.

Цимбалюк опублікував велику кількість світлин, на якій він позує на тлі океану або пальм лише в плавках, демонструючи спортивний верх з рельєфом м’язів. Декілька опублікованих світлин “зловили” і його наречену поруч з ним, але в цілому підбірка з відпочинку вийшла дуже зосередженою на красі акторка, а не оповіді про пригоди на острові.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Актор поділився своїми думками у пості:

“Місце сили. Місце потужної енергії. Перша тривала подорож разом. Один з найкрасивіших островів на планеті, куди завжди хочеться повертатися. Дуже хочеться подорожувати. Чим більше країн відвідуєш, ти більше хочеться відкривати нові. І тут ні в якому разі не потрібно зупинятися. Я обожнюю Європу, по-своєму цікава Африка, але острів Балі - це точне попадання в ціль нашого ідеального відпочинку ❤️”


Нагадаємо, Зірка "Кріпосної" Цимбалюк зізнався, як його з коханою звів відомий співак: "Не просто стосунки"

Як повідомляв портал Знай.uа, співачка Аліна Гросу дала пряму підказку глядачам "Маски". Можливо, саме вона ховається під маскою Троянди.