Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екс-солістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом.

Нещодавно знаменитість виставила серію спокусливих кадрів зі свіжих зйомок, позуючи в одній зі столичних фотостудій на тлі сірої стіни. Так, артистка прорекламувала бренд спідньої білизни, в якому сиділа на столі, грайливо поправляючи довге волосся.

Красуня приміряла ніжно-рожеві труси і топ, доповнивши образ нюдовим макіяжем з акцентом на очах, не упустивши можливості блиснути стрункою фігурою, над якою наполегливо працює. При цьому зірка заінтригувала фанатів філософським питанням.

"Коли, якщо не зараз? ✨"

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "сексі😍", "дуже красива)", "Воу як завжди ти шикарна🔥", " WOW 🔥 🔥 🔥 легко і просто, так.......💞 @anastasia_domination sexy😉 😍 🥰", " у тебе волосся що на дріжджах росте?)) Ще ж недавно каре було... як таке можливо взагалі️️️", " Анастасія-ви прекрасні!!! Жіночність + сексуальність ,грація і краса - у Вас все в одному флаконі!!! 👏👏👏".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Кумейко підкорила шпагатом повітря, Волочковій туди не дістатися