Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя.

Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно знаменитість повернувся з сонячного Майямі, де відпочивав з красунею-дружиною Лілією та їхнім сином Леоном близько місяця.

Так, Лілія Яма вирішила показати в своїх Сторіс, з чого починається її ранок, позуючи в їх затишному заміському будинку. Дівчина вперше за довгий час продемонструвала обличчя без макіяжу, а після нанесла декоративну косметику, підкресливши очі за допомогою стрілок, посилаючи численним шанувальникам повітряні поцілунки.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Варто відзначити, що Лілія може з легкістю похвалитися натуральною красою і не соромиться виставляти "чесні" фото і відео. Також дружина Влада Ями наполегливо працює над своїм тілом, адже не раз відзначала, що невід'ємною частиною дня для неї є вечірня пробіжка. Крім цього, зірка стежить за своїм харчуванням і відвідує фітнес-клуб.

instagram.com/liliya_yama/