Крістіна Решетнік, дружина телеведучого і незмінного ведучого проєкту “Холостяк” на “СТБ” Григорія Решетніка, розповіла як її двоє старших синів називають молодшого.

Жінка, яка доволі регулярно і планомірно веде свої соціальні мережі, опублікувала світлину, на якій вона позує зі своїм найменшим сином у ліфті. Дівчина без шапки, у довгому пальті кольору світлої гірчиці, її син на руках, немов він лялька. Хлопчик вбраний у комбінезон у клітинку, знаний як фірмовий візерунок люксового бренду одягу “Бьорбері”. Обличчя хлопчика не видно, він не позує на камеру.

Крістіна підписала це фото так: “Пупс, булка або сінабон, як його називають брати, їде додому 😋🤤😘 А ви як своїх дітей кличете?”

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Пупс, булка або сінабон - третя дитина у подружжі журналістів і телеведучих, його офіційне ім’я - Олександр. Усі діти в родині - хлопчики. Незадовго до пологів Христина розповідала, що займається дітьми сама, що в них немає няні. Якщо слідкувати за її інстаграмом, то можна побачити, що жінка вже настільки “відійшла” від пологів, що повернулася до занять спортом у залі.

Нагадаємо, що новий український "Холостяк" Михайло Заливако зворушив фанатів фотографіями з 99-річною бабусею.

Як повідомляв портал Знай.uа, незаймана зірка "Холостяка" звела з розуму фаворита Мішиної в нічному клубі.

Також Знай.ua писав, Зірка "Холостяка" Решетнік загуляв з Матвєєвою і ошелешив фанатів: "Надін песик?"