4 березня світ відзначає День народження мініспідниці. До цієї урочистої дати українська ведуча Леся Нікітюк, відома проєктами Нового каналу "Хто зверху?" і "Le Маршрутка", розповіла, що кардинально змінило її ставлення до цього прославленого предмета гардеробу — вона ледь не втратила ноги через напад крокодила.

Подробицями інциденту ділиться пресслужба Нового каналу.

Інцидент, який назавжди змінив зірку екранів, стався під час дайвінгу на Соломонових островах.

"Відзняли потрібну сцену швидше, ніж спочатку планували, і пливли на човні з провідником. Я попросила дозволу поплавати батерфляєм. Відпливаю на 30 метрів від човна, розвертаюся і бачу, як наш темношкірий гід блідне. Провідник кричить:"Не рухайся!"" — згадує Нікітюк ті небезпечні миті й події, які їм передували.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Порад гіда жінка не послухалась і вирішила рятувати своє життя втечею.

"Я швидко починаю пливти до човна. Розумію, що якщо зараз мені ніхто не відкусить ноги, я більше не буду їх соромитися! Стану завжди ходити на підборах і в коротких спідницях. До того довго цього не робила, соромилася, адже вважала, що у мене дуже худі і довгі ноги", — розповідає ведуча.

"Знаєте, чому на Соломонових островах не особливо розвинений туризм? Тому що там водяться морські крокодили", — ділиться Леся досвідом, який дався не задарма..

Нагадаємо, Леся Нікітюк знайшла собі ідеальну свекруху

Як повідомляв портал Знай.ua, Леся Нікітюк загадала шанувальникам тату-загадку

Також Знай.ua писав, Леся Нікітюк показала, з ким зважиться на останній шанс