Щеплена від коронавірусу людина може становити небезпеку для тих, хто не вакцинувався.

Про це розповів відомий лікар Євген Комаровський на своєму офіційному сайті.

Відомий лікар-педіатр, письменник і телеведучий Євген Комаровський часто дає поради щодо лікування, а також відповідає на запитання своїх підписників.

Цього разу до Комаровського звернулась жінка, яка не може зважитися на щеплення від covid-19, оскільки у її рідних протипоказання на прививки. Вона переживає, що після вакцинації зможе заразити своїх рідних, адже стане переносчиком вірусу.

"Виходить, після неї (вакцинації - ред.) я стану переносником хвороби і ризикую заразити близьких, які не можуть вакцинуватися - у них медвідвід довічний на все. А на роботі мене змушують зробити щеплення, та й поїхати без довідки про щеплення від коронавірусу зовсім скоро нікуди не вийде. Невже після вакцинації я і справді буду переносником і не зможу спілкуватися з близькими? Значить, з ситуації немає виходу?", - запитує жінка.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Євген Комаровський підтвердив, що людина, яка вакцинувалась, може бути переносником вірусу. Він назвав це головним питанням, на яке належить відповісти в ході заключних випробувань вакцин від коронавірусу.

Нагадаємо, доктор Комаровський розповів, як все-таки лікувати вірусну інфекцію

Як повідомляв портал Знай.ua, Комаровський назвав небезпечні ліки проти кашлю

Також Знай.ua писав, Комаровський розкрив простий спосіб виявлення небезпечних місць для зараження covid-19