Вчора, 3 березня 2021 року, на сторінці Олени Савка в соціальній мережі Facebook з'явилася інформація про трагічну смерть 49-річної українки Оксани Лаврук в Італії.

Це сталося в Розарно, її збив Fiat 600 на Віа Націоналі. Жінка була родом з села Далешово Івано-Франківської області.

"Сьогодні ми втратили нашу землячку. Це був молодий чоловік, працьовитий, дуже прийомний і прекрасна людина... іноді життя буває такою не справедливою.. Оксаночка, вічна пам'ять тобі і царство Небесне на завжди залишишся в наших серцях і пам'яті найщиріші співчуття рідним", - написала Олена Савка в публікації.

Новина про смерть Українки в Італії, скріншот: Facebook
Новина про смерть Українки в Італії, скріншот: Facebook

Відсутні будь-які очевидці дорожньо-транспортної пригоди. Поліції вдалося відтворити ДТП з камер відеоспостереження. Автомобіль перекинувся, коли водій транспортного засобу намагався зменшити швидкість. У жінки, яка загинула в машині "швидкої допомоги" вдома залишилися чоловік і син.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, молодий заробітчанин скалічився в Німеччині, надії мало: "Відібрало промову". Рідні потерпілого Сергія Смоквіна відзначили, що страхова компанія готова відшкодувати лише 45 тисяч євро, а вартість лікування вже перевищила 90 тисяч.

Як повідомляв "Знай.ua", заробітчанина з Прикарпаття "поховали живцем" у Чехії, дружина сліпне від сліз: "Віддайте хоч тіло"

Знай.ua писав, в Польщі агресивні грузини з ножами накинулися на українців: не поділили злоті