Християнська етика в школі розлютила батьків: показали, як урок проводять насправді

Співголова громадського об'єднання "Батьки SOS" Олена Парфьонова показала, як проходять уроки "Християнської етики" в одній з українських шкіл. Відповідне повідомлення та відеоролик з'явилися на сторінці спільноти у Фейсбуці. "Можна все що завгодно розповідати батькам, але саме так відбуваються ці уроки, які МОН зробив обов'язковими", - йдеться в повідомленні.

Християнська етика, кадр з відео
Християнська етика, кадр з відео

Чоловік потрапив у крижану пастку на ставку: від загибелі врятували справжні ангели-хранителі

Бійці Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Донецькій області врятували чоловіка з крижаної пастки. Як зазначається, відповідне повідомлення надійшло до Служби порятунку.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Бійці ДСНС, facebook.com/mvs.gov.ua
Бійці ДСНС, facebook.com/mvs.gov.ua

Пенсії можуть "обрізати" на 50%: українцям розповіли, що станеться з виплатами вже в березні

Як відомо, починаючи з 1 березня 2021 року громадяни України з повним стажем отримуватимуть пенсію не нижче 2200 гривень. А ті, хто досяг 65 років, вже зараз повинні отримувати на руки від 2400 гривень. На думку представників Міністерства соціальної політики такі пенсії-гарантована бідність.

Пенсіонери в черзі, скріншот: YouTube
Пенсіонери в черзі, скріншот: YouTube

Шмигаль розповів, коли чекати новий локдаун: "Почалася третя хвиля"

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив про можливість введення в країні нового локдауну у зв'язку із зростанням темпів поширення коронавірусної хвороби COVID-19.

Денис Шмигаль, скріншот YouTube
Денис Шмигаль, скріншот YouTube

Верховна Рада затвердила штрафи за оголені тіла в рекламі-українці "вибухнули"

Однією з найважливіших подій пленарного засідання парламенту 4 березня стало прийняття за основу законопроекту № 3427 - Про внесення змін до Закону України "Про рекламу" щодо протидії дискримінації за ознакою статі. Його ініціаторами стали понад 40 нардепів.