Колишня учасниця романтичного шоу "Холостяк" і засновниця YouTube-каналу "Ходять чутки" Раміна Есхакзай, яка в минулому була нареченою українського співака Віталіка Козловського, часто радує шанувальників яскравими фото і відео в своєму Instagram.

Цього разу вона показала фото з сестрою і розповіла, що сталося з милою дівчиною. Виявилося, що у дівчини день народження, однак Раміна не може її привітати особисто, адже Діана знаходиться на карантині разом з їх мамою, у якої виявили коронавірус.

"Cьогодні у Діаночки @diananaana День Народження 🥳 найкраща сестра в світі. За один одного порвемо 😂 Давайте її привітаємо. Вона зараз вдома з мамою, дотримується карантин. Хто не в курсі, у мами коронавірус", - пише Раміна.

На фото Дівчата позують в теплу пору доби в однотонних спортивних костюмах - в лосинах і топах. Раміна вибрала для себе рожевий комплект, а Діана-фіолетовий.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Шанувальники ведучої підтримали її рідних і близьких людей. Вони писали привітання сестрі і побажання якнайшвидшого одужання мамі. Крім того, фанати відзначили, що сестри схожі, як близнючки.

" у вас всі дівчатка в сім'ї?😱 ", "Супер!!! Дуже схожі. Вітаю", " Красуні!!) Вітаю З Днем Народження!) ", "З днем народження сестру! Ви як близнючки" , " З Днем Народження!!! Щастя, здоров'я, удачі!!!💐 💐 💐 ", "Happy birthday️️️", " З Днем Народження! Нехай буде все, як ти хочеш! І негативні тести", " рідна сестра? Дуже красива-лялечка))", " з днем народження буть здорова щаслива, нехай всі мрії збуваються і буде, у всім удача💐", "вітаю 🥳 матусі якнайшвидшого одужання", "вітаю))) дуже мила і приємна ваша сестра))) 😎 🤗 всього самого найкращого", " якнайшвидшого видужування вашій мамі! З днем народження сестрички", - пишуть шанувальники.

Раніше ми повідомляли, колишня Козловського Раміна показала соски з м'якого ліжка.

Як повідомляв "Знай.uа", колишня Козловського Раміна розповіла, як страждала булімією.

Також "Знай.uа" писав, що Раміна після втрати собачки натрапила на брехливих Шкуродерів.