Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила серію зворушливих чорно-білих кадрів, відправившись на репетицію на льоду. Так, артистка, яка брала участь в шоу "Льодовиковий період" разом з олімпійським чемпіоном Романом Костомаровим і навіть посіла почесне третє місце, інтригує виступом на одному зі стадіонів Москви.
Красуня крім ковзанів приміряла чорні облягаючі штани і білосніжний светр-оверсайз, забавно танцюючи на льоду. Також зірка зізналася, що просто обожнює випадкові фото, адже в них, за словами Регіни, "найцікавіше і чесне життя". Тодоренко пообіцяла багаточисленним шанувальникам частіше радувати їх такими "чесними" знімками.

"#случайноеФото

Буду іноді вкидати випадкові фото з телефону, адже саме на них захоплююче і чесне життя.

Любите випадкові фото ?"

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Талант не проп'єш!

Бачили, як я підкорюю лід ?🤣

І це ще не все, 7го березня в МЕГАСПОРТІ на вас чекає грандіозне шоу ♥️"

Раніше "Знай.ua" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі за допомогою пальців і ледь не оскандалилася