Популярна українська співачка, акторка і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram знімками з життя і різних фотосесій.

Нещодавно знаменитість виставила серію спокусливих фото з архівних фотосесій, рекламуючи бренд одягу. Так, артистка приміряла досить відвертий образ, що складається з латексних лосин чорного кольору, а також повністю прозорого тренча з чорними вставками, доповнивши вбрання макіяжем з червоною помадою на губах і зібраним назад волоссям.

"Фішкою" образу став не скільки тренч, скільки оголені груди Даші, які просвічувалися крізь нього і викликали захват численної аудиторії. Найінтимніші частини тіла красуні навіть довелося злегка "замазати" в фоторедакторі.

"Be woman...

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

(Бути Жінкою...)"

Варто відзначити, що виконавиця і раніше виставляла кадри з даної фотосесії,отримавши безліч компліментів від шанувальників: "Люблю дивитися ваші фото, там краса зі змістом.", "😍запалюэш", " неземне щось!Фотографу респект!", "Шикарна", "яка ж ти красива🤗", "нереальна🔥", " Даша ти дуже красива дівчина😍❤️".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

Також знаменитість показала дуже пікантний кадр зі зйомок фільму.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.