Відома українська модель і дружина актора Дмитра Ступки Поліна Логунова частенько радує шанувальників не тільки красивими кадрами, а й корисними знаннями.

На цей раз Поліна показала фото з прем'єри фільму, де сама і стала однією з актрис – нереальний Копець і зізналася, що їй дуже сподобалася комедія і могли б зробити краще Голлівуду, якби вистачило бюджету.

"Я вчора сміялася і плакала! Жарт на жарті!! Просто шикарна картина! Було б у нас більше бюджету вилизали б краще Голлівуду, а ви можете на це вплинути, сходивши в кіно на @nerealniy.kopets, хто знає, може друга частина не за горами! Тепер-це моя мрія-бажаю цій картині продовження! Я вдячна долі, опинитися в числі акторів цієї картини, опинитися в команді людей, які створили її! Ви всі чарівні, позитивні люди!",- пише Логунова.

На фото Логунова позує на тлі афіші в незвичайному, але провокаційному стилі. Логунова щодня працює над створенням ідеального тіла і при будь-якій можливості демонструє результати своєї роботи.

Скромне на перший погляд плаття в підлогу, навіть з подолом, рукавами і закритим декольте смарагдового кольору Логунова доповнила своєю родзинкою – повністю оголила ногу до самого стегна.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Шанувальники прийшли в захват від нового знімка Логунової і зробили їй масу компліментів. У тому числі фанати відзначали, яка вона красива і божественна

" ви Божественні! 👏", "Дуже красива 🔥", "Яка ж красива😍😍😍😍😍😍😍😍неземна❤️", " Ну що сказати , ти шикарна 🙌", " Чудова🔥", " Це плаття просто🔥🔥🔥", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, красуня-дружина Ступки Логунова розповіла, чим годувати дітей.

Як повідомляв "Знай.uа", красуня-дружина Ступки Логунова зізналася, що хоче померти, допомоги від чоловіка немає.

Також "Знай.uа" писав, що красуня-дружина Ступки Логунова розкрила небезпеку від Кароль.