Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram.

Нещодавно знаменитість виклав серію кадрів зі свіжої фотосесії, сидячи на дерев'яному стільці в одній зі студій Москви. Так, артист приміряв стильну картату сорочку, джинси і білосніжну футболку-оверсайз з принтом, посміхаючись на камеру.
Шоумен запропонував численним шанувальникам вибрати, який з чотирьох знімків їм найбільше до душі, адже досить рідко публікує подібні фото зі зйомок, все частіше показуючи особисте життя: замок в селі Грязь, дружину Примадонну і їх дітей-близнюків: Гаррі і Лізу.

"Яка фотка краще з чотирьох? 😊"

Фолловери не пройшли повз, засипаючи Галкіна компиментами і вибираючи краще фото. Прокоментувала публікацію і Алла Пуначова, вибравши фото 2 і 4, де Максим посміхався: "на третій добре вийшов палець👋В принципі, всі - вогонь!) 🔥 ", "Мені подобаються всі!", "2 і 4.Мій коханий.💐 ", "Перша 😂 ваша зачіска 🔥 у мене така ж вранці 😂", " красень! З усіх боків і на всіх фото😍❤", " не кокетуй, всі гарні!😉 ", "Максим ви кращий на всіх. Чудово вийшло 😍".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через Кіркорова, в якому постраждав Галкін.