Боржемська Марина, колишня дружина боксера Слави Узєлкова і телеведуча, фітнес-тренер, завітала на зйомки нового шоу на телеканалі “1+1”, де зустрілася з Машею Єфросиніною, перевдягненою у чоловіка.

Відповідна публікація була розміщена на сторінці Боржемської у соцмережі "Інстаграм".

Новий проєкт каналу “1+1” “Ліпсинг батл” - популярне у світі шоу, в якому зірки мають максимально глибоко і точно перевтілитися в іншу зірку. Одяг, манера говорити, рухатися і танцювати - все має бути максимально наближеним до реальних звичок зірок. Нам досі невідомі імена всіх учасників, проте точно розсекретили Марію Єфросиніну. Вона перевтілилася у співака Макса Барських. Як у її соціальних мережах, так і в акаунтах самого шоу можна побачити Єфросиніну у блискучій кофті з довгими рукавами і фірмовою зачіскою співака. Саме в цьому образі була телеведуча, коли до неї завітала Боржемська.

Між зірками зав’язалася приємна дружба після того, як Марина дала відверте інтерв’ю Єфросиніній у її ютуб-проєкті “Екзамен”. Саме на цьому шоу жінка змогла розповісти про складнощі і скелети шлюбу з боксером, а також про сімейне насилля.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У своєму пості про відвідини “Ліпсинг батлу, тренерка неоднозначно натякнула, що вона також з’явиться у цьому проєкті: “Мене ви теж побачите в проєкті. Так що стежте за ефірами”. Як думаєте, в кого перевтілиться популярна тренерка та телеведуча?

Нагадаємо, Боржемська дала поради, як не дати обвиснути шкірі після схуднення

Як повідомляв "Знай.ua", тренер "Зважених та щасливих" Боржемська оголила попу і похвалилася тілом мрії

Знай.ua писав, Боржемська стане новою "Холостячкою"? Тренер оцінила свої шанси на місці Мішиної