Дружина президента України Володимира Зеленського Олена відвідала презентацію проекту "Почуй мене", який був створений для людей з порушенням слуху за інціативою Міністерства соціальної політики України у співпраці з ГО "Громадський рух "Соціальна єдність".

"Його мета – дати можливість людям з порушеннями слуху, яких в Україні близько двох мільйонів, зручно звертатися по послуги до органів державної влади. Для цього Мінсоцполітики запустило гарячу лінію за номером 1539, на якій можна скористатися послугою сурдоперекладача", - написала перша леді країни в Instagram.

Олена Зеленська, фото з Instagram
Олена Зеленська, фото з Instagram

Зеленська підкреслила, що це важливий крок у напрямку розвитку безбар'єрності. Проект дає можливість як мінімум 400 тисячам людей в Україні, які спілкуються жестовою мовою, отримувати необхідні державні послуги.

"Дякую колегам за запрошення та за те, що стала свідком тестового дзвінка з сурдоперекладом", - додала дружина президента.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, Олена Зеленська терміново звернулася до українців, часу залишилося мало.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена Зеленська приготувала школярам корисне і смачне меню: діти куштували самі.

Також портал Знай.uа писав, що Олена Зеленська поділилася четвертою безбар'єрною історією. Так, перша леді України розмістила в соцмережі семихвилинне відео, в якому розказано багато важливих думок про безбар'єрність.