Відома українська співачка Аліна Гросу, яка розлучилася з чоловіком-москвичем Олександром Комковим і повернулася до рідного Києва, поділилася у своїх Insta Stories фотографією з презентації нового кліпу на пісню Михайла Поплавського "Далі буде".

Захід також відвідали танцівниці, легенди шоу "Танці з зірками" Олена Шоптенко та Ілона Гвоздьова. Варто зазначити, що українські знаменитості привітали скандального ексректора Київського національного університету культури і мистецтв з прем'єрою.

"Для успішного проекту так важлива вірна команда, яка з тобою заодно, яка завжди підтримає і підставить сильне плече", - процитувала Гвоздьову Гросу, запитавши у підписників, чи згодні вони з цими словами.

презентація Михайла Поплавського, скріншот з Insta Stories Аліни Гросу

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Аліна Гросу проміняла Романа Полянського на 71-річного Михайла Поплавського: "Я в шоці". Співачка розмістила на своїй сторінці в соцмережі Instagram спільні фотографії з Михайлом Поплавським.

Нагадаємо, Аліна Гросу, Надя Мейхер та інші зірки трепетно вшанували поетесу Лесю Українку.

Як повідомляв портал Знай.uа, колишній чоловік Аліни Гросу вперше назвав справжню причину розлучення: "Бажаю їй тільки всього найкращого".

Також портал Знай.uа писав, що Аліна Гросу змінила зачіску заради Романа Полянського, вже не блондинка.