Відома українська гімнастка, бронзова призерка Олімпіади в Ріо-де-Жанейро, чемпіонка світу у вправі з обручем Анна Різатдінова поділилася з багатотисячною аудиторією неймовірною новиною-спортсменка стала учасницею нового шоу перевтілень на телеканалі 1+1 "Ліпсінк батл".

Цієї суботи, 6 березня, відбудеться прем'єра першого епізоду, в якому Різатдінова приміряє на себе образ популярної співачки, Суперблондинки – Олі Полякової. У батлі з гімнасткою битиметься колишня третя ракетка світу Еліна Світоліна.

"Впізнали? 😄 Вже цієї суботи дивіться шоу зіркових пародій "Ліпсінк Батл" з моєю участю. Постану перед вами в образі Олі Полякової 👑. Як вам таке перевтілення?" - написала Анна.

"Ганна Різатдінова в образі Олі Полякової на сенсаційному шоу "Ліпсінк батл" 🌟 Стало відомо, що учасницею першого епізоду стане українська гімнастка Ганна Різатдінова, яка постане перед глядачами в образі відомої співачки Олі Полякової. Битиметься Ганна у парі з тенісисткою Еліною Світоліною. Хто з них переможе в батлі, як вважаєш?" - йдеться в публікації на сторінці проекту в Instagram.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Нагадаємо, Ксенія Мішина замахнулася замінити "вовчицям" Олега Винника: знайдіть 10 відмінностей.

Як повідомляв портал Знай.uа, Маша Єфросиніна приміряла чоловічий образ: вгадайте, хто вона тепер.

Також портал Знай.uа писав, що гарячі наряди Тіни Кароль для "Ліпсінк батл" злили в мережу: латекс vs глибоке декольте.