Школяр самотужки врятував собаку з брудної пастки, оскільки всі служби відмовились допомагати.

Школяр побачив песика всередині вуличного дерев'яного туалету. Разом з мамою подзвонили в службу порятунку, але там відмовилися допомагати. У пожежній відповіли, що рятують лише людей. Довелося хлопчикові самому діставати бідолаху.

Історія порятунку бідної дворняжки трапилась у Кіровській області Росії. Про неї розповіли 5 березня російські ЗМІ, посилаючись на оповідь мами школяра в соцмережі, яка зафільмувала на відео операцію з визволення тварини.

За її словами, син почув гавкіт собаки під час уроку фізкультури. Звуки долинали з вуличного туалету, який стояв на стадіоні. Хлопчик та інші школярі пішли дізнатися, що трапилося, і побачили дворнягу, який впав просто у вигрібну яму.

Школяр зателефонував мамі, жінка пішла разом з сином і спробувала звернутися в різні служби для порятунку бездомної тварини, але всюди отримала відмову.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Коли вони зрозуміли, що ніхто не зможе допомогти бідній тварині, вирішили діяти самі.

На кадрах видно, що хлопчик зняв верхній одяг і простягнув руки в яму, намагаючись покликати собаку, щоб привернути її увагу. Песик швидко зрозумів, що йому нічого не загрожує, він вставав на задні лапи і підстрибував, щоб рятівник зміг його витягнути.

Операція закінчилася успішно - песик опинився на волі.

Нагадаємо, на Львівщині хлопець врятував пса, якого у мішку кинули в річку.

Як повідомляв портал Знай.ua, чоловік врятував собаку рідкісної породи, думав, що овечку

Також Знай.ua писав, копи врятували собаку з серйозною травмою