Донька популярної співачки Олі Полякової Марія дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 170 тисяч підписників.

Нещодавно 16-річна дівчина зустрілася з однокласниками на екскурсії в Києві, а після в торговому центрі Маша вигадала оригінальну розвагу. Так, вона нафарбувала рожевими тінями друга, якого тримав за плечі інший хлопець, щоб той не пручався.

Відео процесу донька Полякової вирішила опублікувати в своїх Insta Stories. Варто зазначити, що ролик вийшов досить дивним, як і затія дівчини.

скріншот з Insta Stories Маші Полякової

скріншот з Insta Stories Маші Полякової

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

2 березня юна модель і блогерка відзначила своє 16-річчя. Відомо, що дівчина відсвяткувала день народження спочатку з батьками і сестрою, а потім продовжила торжество в ресторані з друзями.

Однак на цьому свято не закінчилося - в п'ятницю Маша покликала додому гостей. Компанія грала в покер і фотографувалася на тлі красивої фотозони, яку організувала співачка.

день народження Маші Полякової, скріншот з Insta Stories

день народження Маші Полякової, скріншот з Insta Stories

Нагадаємо, донька Олі Полякової розплакалася і запила печаль алкоголем: "Найсумніше день народження".

Як повідомляв портал Знай.uа, мама Полякової вперше показала юну Олю і крихітку Машу: "Забираю з пологового будинку".

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова до 16-річчя доньки показала зворушливі архіви: "Не можу повірити".