За минулу добу російські найманці на Донбасі сім разів відкривали вогонь по українських позиціях, один український захисник отримав поранення.

Загарбники здійснювали обстріл із забороненої зброї, в результаті яких важке поранення отримав український воїн. Про це повідомили в пресцентрі штабу Операції об'єднаних сил.

Так, поблизу населеного пункту Піски збройні формування Російської Федерації відкривали неприцільний вогонь з підствольного гранатомета та стрілецької зброї.

Загарбники здійснювали обстріл з ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів поруч Широкиного.

Неподалік Водяного окупанти вели прицільний вогонь з ручного протитанкового гранатомета, а в напрямку Авдіївки — зі стрілецької зброї. Вогнем зі станкового протитанкового гранатомета противник обстрілював наші позиції поблизу Талаківки.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

У передмісті Мар’їнки, загарбники здійснили прицільний обстріл наших позицій зі снайперської зброї.

Внаслідок цього, один український воїн отримав вогнепальне поранення.

Військовослужбовця оперативно доправлено до медичного закладу, де йому надається необхідна допомога. Стан здоров’я пораненого медики визначили як важкий.

Нагадаємо, путінські найманці гатили із забороненої зброї, 11 бійців зазнали поранень і травмувань

Як повідомляв портал Знай.ua, на Донбасі загинув воїн ЗСУ, ще один поранений

Також Знай.ua писав,військовий експерт розповідає про міжусобиці терористів на Донбасі