Прем'єра романтичного проекту "Холостяк" була спекотною. Новим героєм шоу став бізнесмен Михайло Заливако і він з першої вечірки показав, що не боїться порушувати правила і діяти за велінням свого серця.

Михайло не тільки поцілував одну з дівчат на першій зустрічі, але і вирішив не робити вирішальний вибір на підставі першого враження. І залишив поки що в проекті всіх дівчат. Думки українців вирішили дізнатися у фан-акаунті проекту.

"Такого не було ще в жодному сезоні проекту "Холостяк" - Михайло не відпустив жодну дівчину, щоб мати шанс зробити правильний вибір і не покладатися на оманливе перше враження", - сказано в повідомленні.

Українці не залишилися осторонь після емоційної прем'єри і висловили свою думку, що вважають не тільки про холостяка, а й про те, яким буде цей новий емоційний сезон.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Одні відзначили, що сезон точно буде дуже цікавим, а інші вважають, що не всі дівчата адекватні і деяких потрібно повести до лікаря на прийом.

З'явилися у глядачів вже після першого випуску свої фаворити і антигерої. Так, прозвучали побоювання щодо того, що Лола може втопити будинок в сльозах, а зайчика Юлю точно вибере Заливако. А ось деякі висловили думку, що всі дівчата прийшли заради хайпа і ніхто не був щирим.

"Відчуваю, сезон буде дуууже цікавим!) правда, шкода, що на наступному тижню дівчатам розкажуть про другий будинок) було б цікавіше, якби їх почали інтенсивно виганяти, вони думали, що їх залишилось мало, а десь в 4-5 випуску привезти інших дівчат😂", "😂там половину можна не виганяти додому , а до лікаря зразу на прийом", "Головне, щоб Лола не втопила "Дім 2» в сльозах)", "Ця Лола у кот жіночі дні 😂...баба яга в молодості 😂", "Ця Надін вже дістала, кругом тіче свою харю", " вогонь-сезон відразу видно🔥 👌", " дивишся на цих дівчат і розумієш що все на одне обличчя, 3 кг косметики і губи особливо, і всі прийшли заради хайпа а не за ним. Ніхто не щирий і це погано, мені особисто ніхто не сподобався", " Ну ось що за маячня? Там половина дівчаток явно були не в адекваті, починаючи з дівчини в леопардовому, закінчуючи дівчиною, у якої, як вона висловилася 'ці дні", - Нікого замість холостяка будинок 1 і дім 2", "Головне щоб Лола більше не виходила в ефір,страшно стає😂", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, за серце "Холостяка" Михайла Заливако побореться порноактриса.

Як повідомляв "Знай.uа", "Холостяк" Заливако розділив учасницю на першій же зустрічі.

Також "Знай.uа" писав, що учасницю 11 сезону "Холостяка" звинуватили в шахрайстві.