Олег Винник прийняв рішення розлучитися зі своєю дружиною.

Бізнесмен з Санкт-Петербурга Олег Винник, що втратив сім'ю в авіакатастрофі А321 над Синайським півостровом, вирішив розірвати шлюб із новою дружиною, з якою одружився понад рік тому.

Про своє рішення він повідомив в Instagram.

"На жаль, нас як пара з Алекс більше немає. Я прийняв рішення припинити ці стосунки. На жаль, ми виявилися занадто різними людьми. Так буває", - написав Винник.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Однак, його підписники не повірили словам Олега, вони переконані, що розлучення напередодні 8 Березня - це жарт.

Зазначимо, що вдівець Олег Винник через чотири роки після страшної трагедії, в якій загинули його дружина Маріанна, донька Олександра та син Діма, знову одружився трохи більше року тому. Його новою обраницею стала колишня гімнастка з Болгарії на ім'я Алекс.

Літак Airbus A321 російської авіакомпанії «Когалимавіа» зазнав аварії 31 жовтня 2015 року. Повітряне судно прямувало з Шарм-еш-Шейха в Санкт-Петербург. В аеропорту Єгипту в хвостову частину лайнера заклали саморобний вибуховий пристрій. Вибух стався під час польоту над Сінаєм. Жертвами катастрофи стали всі, хто знаходився на борту - 224 людини. Відповідальність за тepaкт взяло на себе терористичне угрупування ІД.

Нагадаємо, тренер "Зважених та щасливих" Марина Боржемська розповіла про відновлення життя після розлучення

Як повідомляв портал Знай.ua, колишня дружина Пономарьова розповіла про його нову обраницю

Також Знай.ua писав, розлучена Аліна Гросу вразила відвертими зізнаннями