Відомий український співак і чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян протягом всього декількох місяців вже відпочивав в Єгипті і на гірськолижному курорті "Буковель".

Щасливий батько досить часто радує шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 40 тисяч чоловік. Він ділиться результатами успішних ранкових пробіжок, ігор у волейбол, а також просто фотографіями з коханою.

Зараз же Арсен Мірзоян поставив рекорд під час бігу. Адже з ранку він пробіг рівно 21 кілометр - напівмарафон. Про це він повідомив на своїй сторінці в соцмережі Facebook, виклавши скріншот з додаток і кілька фотографій з локації в Києві.

"Доброго ранку! Привіт, Весна!", - йдеться в публікації.

Арсен Мірзоян, скріншот: Facebook
Арсен Мірзоян, скріншот: Facebook

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Форест Гамп нервово курить за гаражами", "Це ти напівмарафон пробіг, чи що?!", - написали користувачі в коментарях, серед яких колишній соліст групи "Тартак" Олександр Положинський.

Коментарі, скріншот: Facebook (Мірзоян)
Коментарі, скріншот: Facebook (Мірзоян)

Нагадаємо, Арсен Мірзоян зізнався, чим займається ночами без Тоні Матвієнко. Зараз Арсен Мірзоян активно записується на студії, по всій видимості найближчим часом варто очікувати нову пісню від артиста.

Як повідомляв "Знай.ua", Тоня Матвієнко довела до сліз з батьками: "50 років, як ти вийшла за мене"

Знай.ua писав, Тоня Матвієнко показала, що подарувала батькам на 50 річницю весілля: "Золоті мої". 5 березня 39-річна зірка привітала своїх батьків із золотим весіллям.