Російський співак Діма Білан розповів про невиліковну хворобу свого улюбленця.

Діма Білан зізнався, що у його чорного кота Соломона, якого він підібрав цієї зими на вулиці, ветеринари виявили вірус імунодефіциту, або "котячий СНІД".

Про цю сумному обставину поп-зірка повідомив на закритій вечірці з нагоди прийдешнього Євробачення. При цьому він попросив журналістів не перебріхувати й не обрізати його слова і ще раз підкреслив, що хворий не він, а кіт.

Артист додав, що не впадає у відчай і робить все можливе, щоб допомогти вихованцеві.

"Тварини хворіють на все те ж, що і люди. Я свого лікую. Воджу на терапію. Однак хочу нагадати, що хворий не я, а мій кіт. Товариші, журналісти, не обрізайте мої слова!", - розповів в одному з інтерв'ю Білан.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Вірус імунодефіциту у кішок - гемоконтактна інфекція. За словами фахівців, найчастіше вони нею заражаються під час бійок. Хвороба невиліковна, життя тварин можна підтримувати тільки спеціальною терапією.

Раніше Білан розповідав, що вперше побачив свого кота, коли той лежав "біля будинку з виваленим язиком". Співак його прихистив і відніс до ветклініки, де кіт лікувався півтора місяця.

Нагадаємо, Діма Білан відверто розповів, як зіткнувся із зірковою хворобою

Як повідомляв портал Знай.ua, Діма Білан після відпочинку в окупованому Криму загримів до лікарні із запаленням легенів

Також Знай.ua писав, Діма Білан зізнався, з ким у нього "хімія"