Таїсія Повалій, яка активно будує кар'єру в Росії, анонсувала свій виступ на російському телебаченні.

Українська співачка Таїсія Повалій, попри свій успіх у Росії, досі користується любов'ю шанувальників з рідної країни. На її сторінці в Instagram серед багатотисячної публіки є багато наших краян, які стежать за життям і творчістю співачки, яку колись називали "золотим голосом України".

Однак, час багато що змінив, і тепер Таїсія Повалій вже співає не для українців, а для громадян держави-агресора. Тому не дивно, що й сам репертуар співачки давно вже інший.

Напередодні 8 Березня Таїсія Повалійлій анонсувала свій виступ на концерті, які мають показати у день 8 Березня на головному російському телеканалі.

Та співатиме Повалій не одна, а у парі з відомим російським шансоньє Сергієм Трофімовим, відомим під сценічним псевдо Трофім.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Повалій розмістила в Instagram фото, на якому позує з Трофімовим.

"8 березня дивіться на Першому святковий концерт, присвячений дорогим жінкам! З Сергієм заспівали надзвичайно світлу, наповнену щирістю і любов'ю пісню! З прийдешнім, милі рідні жінки!", - прокоментувала фото співачка.

Але навіть її російським шанувальникам не до душі такий перехід співачки на "блатоту".

"Краще б без Сергія! Вибачте", - написали в коментарях.

Нагадаємо, Таїсія Повалій зізналась в любові особливому чоловіку, і це не Ліхута

Як повідомляв портал Знай.ua, Повалій після повернення в Україну "схаменулася" через роки й у всьому розкаялася

Також Знай.ua писав, Повалій змінилася до невпізнання - "пластика" творить дива