Леся Нікітюк показала свою маму, з якою вони схожі, як дві краплинки води.

Телеведуча й шоувумен Леся Нікітюк доволі часто показує найближчих у своїх соціальних мережах. Це загалом в межах її щирого тону спілкування з підписниками і глядачами.

Цього разу ведуча опублікувала фото поруч з мамою. На Лесі костюм яскравого зеленого кольору, між іншим, насичений зелений - тренд цього сезону. Костюм складається із короткої спідниці і подовженого піджака. Завершують образ чорні прозорі колготи і чорна кофтинка.

Леся позує у своїй традиційній зачісці: довге рівне волосся, що спадає на плечі. Макіяж мінімальний. Вона стоїть максимально поруч з мамою, ніжно обіймає за плече. Мама телеведучої позує у довгій сукні з цупкої тканини темного синього кольору. Образ завершує довгий разок намиста. Жінка має традиційну зачіску для українок за 50: коротке волосся старанно вкладене, помітний легкий начіс. Жінки посміхаються. Схоже, своє високе відкрите чоло і високі скули телеведуча успадкувала саме від матері.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Леся підписала це фото так: “Мама Кет ❤️❤️❤️ безмежно вдячна Богу, що ти моя мама🥰 З Днем Народження!!!” Підписники і фанати Нікітюк доєдналися до привітань матусі зірки.

Нагадаємо, Леся Нікітюк ледь не лишилася без ніг через крокодила і перейшла на мініспідниці: "Більше не соромлюся".

Як повідомляв портал Знай.ua, Леся Нікітюк загадала шанувальникам тату-загадку

Також Знай.ua писав, Леся Нікітюк показала, з ким зважиться на останній шанс