Українська актриса і зірка серіалу "Свати" Анна Кошмал розповіла, хто з'явиться в 7 сезоні довгоочікуваного серіалу.

Відповідне відео актриса опублікувала на своїй сторінці в TikTok.

7 сезон культового серіалу "Свати" почали знімати ще в 2013 році, проте через численні перепони, зйомки постійно припиняли. Спочатку процес був зупинений через вагітність Олесі Железняк-однієї з головних героїнь, яка грає роль Лариси Буханкіної. Після чого Федір Добронравов (Іван Будько) переніс інсульт, що також затягнуло знімальний процес.

Однак, актори все ж сподіваються, що культовий серіал з'явиться на телеекранах вже в 2021 році. Одна з головних героїнь Анна Кошмал (Женя Ковальова) розповіла шанувальникам, хто ж з'явиться в новому сезоні.

"У сьомому сезоні будуть всі ваші улюблені артисти - всі! І Олександр Феклістов, і Людмила Артем'єва, і Тетяна Кравченко, і Федір Добронравов. Я теж буду в сьомому сезоні. І Марина Сердешнюк, Євген Капорін, і Близнюки ... будуть. Всі будуть в сьомому сезоні! Не переживайте", - заявила Кошмал.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

@svatiofffan

Все будут в седьмом сезоне! Не переживайте! ❤️🥰 #рекомендации #сваты #сваты7будут #аннакошмал #рек #сваты7 #тренды

♬ оригинальный звук - СВАТЫ🌳☃️🌷

Нагадаємо, що пішов з життя зірка "Сватів" не зміг здолати хворобу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Федір Добронравов, який знявся в українському серіалі "Свати", нагороджений орденом Дружби.

Також Знай.uа писав, що Анна Кошмал розкрила секрет приготування веганського олів'є на Новий Рік без ковбаси і яєць.