Учасник шоу "Холостячка" і сценарист студії "Квартал 95" Олександр Еллерт розсмішив Юрія Ткача та Євгена Кошового на 50 тисяч гривень.

Відомо, що ще до зустрічі з Ксенією Мішиною та участі в шоу "Холостяка" Олександр Еллерт досить швидко видерся гумористичними сходами в Україні. Після того, як він 6 років тому розсмішив Володимира Зеленського та Євгена Кошового, його запросили в студію "Квартал 95". Однак, на цьому він не зупинився і вирішив повторити досвід, знову прийшовши на "Розсміши коміка".

Цього разу Еллерт сконцентрував свою увагу на одному з суддів Юрія Ткача, детально розібравши його сторінку в Instagram. Олександр заявив, що найперша публікація Юрія була зроблена ще в 2013 році і це було фото холодильника. Після цього комік постійно публікував фотографії їжі, що і розсмішило його до упаду.

Олександр Еллерт також згадав про однотипне обличчя Юрія Ткача на будь-яких фотографіях і посміявся з фотографії коміка з Медузою в руках.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

За підсумком кількох раундів, Еллерту вдалося розсмішити коміків на фінальні 50 тисяч гривень.

Нагадаємо, що Еллерт в битовухе виявився повним лінивцем, у Мішиної здали нерви: "нічого не робить".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ксенія Мішина, яку також всі знають по серіалу "кріпосна", розмістила в своєму Instagram новий пост, в якому торкнулася важливу тему.

Також Знай.uа писав, що відома українська актриса і героїня шоу "Холостячка" Ксенія Мішина натякнула на свою вагітність.