Український співак Андрій Хайат, відомий під сценічним ім'ям KHAYAT, поділився своїми роздумами про природу “свободи” і “хаосу” на власній сторінці у соціальній мережі “Інстаграм”.

Співак розмістив фото, на якому він позує у чорному піджаку і гольфі кольору беж. Обличчя спрямоване на камеру, дивиться прямісінько у глядача. Разом із тим, вираз очей дещо стурбований і нещасний.

Свої роздуми співак розмісти поруч з цим фото: “Вчора під час одного інтерв'ю було зачеплено тему «свободи». Мене всіляко намагалися підвести до алегорій про «гарцюють тварин в преріях» і «свободи вибору» 😅 Вівці і вовки бачать свободу по-різному, як то кажуть. У кожного вона своя. Найчастіше люди часто плутають «свободу» і «хаос», вважаючи, що вони постійно живуть в якомусь дефіциті. Тому я погоджуся з Оріоном, що немає залежності страшніше, ніж залежність від волі і буду такий) Цікаво почути ваші міркування”.

Підписники та фанати співака, який став відомим завдяки участі у "Голосі країни" (команда Тіни Кароль), охоче ділилися своїми роздумами про свободу і чим вона є.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Слово "свобода" лише вказує на щось, що у кожного наповнюється власним змістом і сенсом, для мене свобода - це можливість займатися тим, що хоче твій дух", - йде мова у одному з коментарів.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Раніше ми повідомляли, Настя Каменських обіцяє поділитися особистим, близько кожному.

Як повідомляв портал Знай.ua, Тіна Кароль поділилася з шанувальниками спокусливим відео.

Також Знай.ua писав, що Тіна Кароль зізналася, чому відмовилася від м'яса: "я прокинулася і відчула...".