У новому 5 випуску кулінарного проекту " МастерШеф. Професіонали-3 " на кухні панувала напружена атмосфера. Учасникам довелося виконати чимало складних, але цікавих завдань. Однак впоралися з ними не всі.

У битві чорних сьогодні змагалися: Елеонора, Радек, Микола, Стелла та ігор. Їм потрібно було приготувати незвичайний "Крейзі-шейк", тобто коктейль з горою солодощів і закусок зверху.

Кожен учасниць для основи напою отримав свій: квас, кефір, смузі, томатний сік і айран. Завдання учасників-створити масивну, смачну і креативну статую з напою за 1,5 години.

Микола приготував квас з сухариком з горіхом кешью, кремом з сиру маскарпоне, чіпсами з квасу і бісквіта. Ектору сподобалася презентація, задумка і смак страви. Елеонора приготувала кефір, піну з овочів і рису, сиру, піну на основі вершків і білих грибів. Володимира підкорила презентація страви і те, як продукти працювали між собою. Стелла зробила безалкогольну "Криваву Мері" з устричним соусом, бургер з рибною котлетою, тартаром, картопляною булочкою і беконовим джемом. Ользі дуже сподобалася ця робота, адже в ній теж не було жодної помилки.

Радек приготував овочеве смузі з піною з печериць і беконом, снігом з білків і картопляними чіпсами. Однак Володимиру не сподобалося співвідношення здорового овочевого фрешу з жирним наповненням у верхівці напою.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Саме невдале поєднання смаків і призвело до того, що Радек покинув проект на такому ранньому ЕТАПІ.

Раніше ми повідомляли, суддя "МастерШеф" зняв весь одяг і розгнівав виглядом.

Як повідомляв "Знай.uа", Марина Собко з " Майстер Шеф. Професіонали-3 " відкрилася після відходу з проекту.

Також "Знай.uа" писав, що Клопотенко приготував легку закуску, яка під силу кожній господині.