Відомий український кулінар і переможець проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко часто ділиться з шанувальниками незвичайними рецептами і варіантами приготування страв і звичних продуктів новим способом.

Цього разу Клопотенко напередодні Масляної згадав про млинці і запропонував приготувати їх на житньому борошні.

"Шо по млинцях? Провидець з мене, звісно, хріновий, але шось мені підказує, що за декілька днів у вас зірве дах від тонкого смаженого тіста. Ай ноу. Енд ю ноу. Щоправда, я вирішив випередити долю та дати вам рецепт прямо зараз. Тим самим я зроблю декілька штук одразу. По-перше, полоскочу своє его, бо я попереду плану божого. По-друге, з цього рецепту я почну вчити вас готувати з житнім борошном. Бо житнє борошно - це круто", - запевняє Клопотенко.

Рецепт млинців від кулінара: взяти по 250г житнього і пшеничного борошна, додаємо 4 яйця, дрібку солі, цукор (скільки хочете), і десь 100 мл молока. Змішувати. Потроху доливаєте молоко (900мл) і продовжуєте заважати. Додаєте 4 ст. л. масла. Знову змішуєте. Смажіть млинці на дуже, дуже, дуже розігрітій сковороді. Весь..

"Якщо хочете зробити до біса незвичну начинку до тих млинців, то запечіть буряк, а потім збийте його у блендері з м‘яким сиром (500г), волоським горіхом (2 ст. л), кунжутом (2 ст.л), несолодким грецьким йогуртом (2 ст.л.), зубчиком часнику, та петрушкою з кропом (по 100г). Сіль та перець за смаком. Ви будете стогнати від задоволення", - розповів він.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Також Клопотенко пообіцяв чимало рецептів на житньому борошні в майбутньому.

Раніше ми повідомляли, суддя "МастерШеф" зняв весь одяг і розгнівав виглядом.

Як повідомляв "Знай.uа", Марина Собко з " Майстер Шеф. Професіонали-3 " відкрилася після відходу з проекту.

Також "Знай.uа" писав, що Клопотенко приготував легку закуску, яка під силу кожній господині.