У суботу, 6 березня 2021 року, на телеканалі "Україна" відбувся сьомий епізод масштабного шоу "Маска".

На сторінці проекту в соціальній мережі Instagram з'являються різні публікації. Виставляються фрагменти минулих випусків, питання шанувальникам про особу під маскою і забавні моменти. Вчора вдалося розсекретити Троянду, під маскою якої перебувала відома українська виконавиця і актриса Аліна Гросу.

"Під маскою тендітної героїні ховалася співачка і актриса Аліна Гросу @alina_grosu. Вона пригадала Андрію Михайловичу, що колись він обіцяв на ній одружитися! Друзі, пишіть в коментарях ваші припущення, який герой зніме маску вже в наступну суботу? 👇", - написано в підписі до публікації.

"Маска", скріншот: Instagram
"Маска", скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Під маскою Сонця Надя Дорофєєва 100%", "Зараз всі напишуть, що гроссу запхали в маску в останній момент)))))", "На мою думку, пора вже знімати маску Носорогу🦏 🙃", "Дракон - Арсен Мірзоян", "Хто ж там вагітний?", "Жабеня це Сморигін Женя 100%", "Сом - Даніель Салем", - написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram ("Маска")
Коментарі, скріншот: Instagram ("Маска")

Нагадаємо, Оля Полякова на шоу "Маска" розкрила головну таємницю всіх дорослих: "Ми ніколи не…"

Як повідомляв "Знай.ua", милий Циклоп з "Маски" змусив Каменських потрясти сідницями: "Для якоїсь п*рнушки"

Знай.ua писав, Данилко перетворився на Бреда Пітта на шоу "Маска": "Портрет ідеального чоловіка"