Молода модель і переможниця "Супер Топ-моделі по-українськи" Таня Брик частенько радує своїх шанувальників в соціальній мережі Instagram всілякими корисними відео і текстами, а також оголеними фотографіями і просто своєю красивою зовнішністю.

На дівчину підписано понад 275 тисяч осіб, з якими зараз вона поговорила про солодку їжу. Адже знає, що хтось любить поїсти шоколад, коли "стресує", або просто без нього не може. Все це відбувається через брак серотоніну, який часто називають "гормоном щастя".

Таня Брик, фото: Instagram
Таня Брик, фото: Instagram

"Як тільки його не вистачає у тебе починається депресія 😑 отже, ти з'їдаєш вкусняшку і у тебе різко підвищується рівень серотоніну, а разом з ним поліпшується твій настрій. В організмі виділяється багато інсуліну, через нього цукор починає перероблятися, його кількість в крові падає разом з інсуліном і організм знову починає вимагати серотонін , тобто знову солоденького", - написала Таня Брик у підписі до публікації.

При цьому виходить замкнуте коло, адже якщо серотоніну мало, потрібно більше інсуліну і більше солодкого, і чим більше солодкого, тим сильніше викид серотоніну. Однак все з'їдене солодке відкладається в боках, тому потрібно додати складні вуглеводи в раціон харчування. у сніданок і на обід. Це коренеплоди, бобові, овочі, горіхи, цільнозерновий хліб, сухофрукти і крупи. Саме вони послаблюють стан, пов'язаний з пригніченням серотонінової системою.

"Але не потрібно відразу прибирати все солодке з раціону весь за цими діями підуть зриви. Прибирайте по трохи і при цьому контролюйте споживання складних вуглеводів. Як тільки ти зміниш своє харчування, ти побачиш перші результати. Солодке це справа звички, а звички змінюються поступово", - підсумувала модель.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Таня Брик, скріншот: Instagram
Таня Брик, скріншот: Instagram

Нагадаємо, переможниця "СТМПУ" Таня Брик розповіла як уберегти дітей від пасток моделінгу: "Не винесла"

Як повідомляв "Знай.ua", переможниця "СТМПУ" Таня Брик зацікавилася "Холостяком" Заливако: "Купила Просекко і креветки"

Знай.ua писав, переможниця "СТМПУ" Таня Брик розповіла правду про хворобу: "Мене мучать..."