Відома ведуча Катерина Осадча в ефірі телепередачі "Світське життя" взяла інтерв'ю у зірок гумористичного проекту "Дизель Шоу" Вікторії Булітко та Яни Глущенко.

Вона перед Міжнародним жіночим днем вирішила поцікавитися у них, Чи існує жіноча дружба в колективі шоу, чи ділять ролі і чи вважають, скільки у кого слів в скетчі.

"Ми навіть можемо, як жінки, один одному сказати зачіска тобі сьогодні йде чи ні. Так, Який макіяж... Янка мені маякує завжди. Це справжня така дружба", - каже Булітко.

Булітко, скріншот: Youtube
Булітко, скріншот: Youtube

Після цього Катерина Осадча поцікавилася у Глущенка, кого з артистів, які сьогодні виступають, вона ще не пародіювала. Кого-небудь з жінок, адже актриса любить пародіювати українських артистів і не тільки.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Навіть хотіла б Катерину Осадчу пародіювати. Добрий день, з вами Катерина Осадча", - каже Яна, пародіюючи голосом телеведучу.

Після чого дружина Юрія Горбунова не могла не запитати, напередодні свята весни, як чоловіки в колективі вітають жіночу частину колективу" Дизель Шоу " з 8 березня.

Яна Глущенко, фото: Instagram
Яна Глущенко, фото: Instagram

"Згадала, колись у нас... коли-то були гастролі. І ми були в Сєвєродонецьку, здається. Почали хлопці поодинці приносити сніданок, почали співати пісні. Були ведучі - вони давали нам шампанське, яйця пашот від Ашота. І виходить, виходить наш актор з голим торсом і потім хлопці кажуть: "А зараз, дівчата, вам сюрприз". І заходять три чоловіки. Дівчата, ми Вам замовили масаж. І ми кожна в свій номер з чужим чоловіком... не знаю, що там хлопці придумали. Масаж, а потрібно роздягатися. Як це все робити? Все-таки масаж спини", - каже Яна Глущенко, тоді як Вікторія Булітко згадати цей фрагмент з життя не змогла.

Нагадаємо, "Дизель Шоу" показали, як забрати жінку з клубу 8 березня: "Знадобляться залізні нерви"

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Дизель Шоу" Яна Глущенко перевтілилася в Тіну Кароль і показала свій "Скандал": "Цього разу хоча б одягнена"

Знай.ua писав, актори "Дизель шоу" несподівано попросили про допомогу: "Ви можете..."