Внучка екс-президента України Віктора Ющенка Домініка, який був при владі з січня 2005 по лютий 2010 рр., зараз відзначає своє 21-річчя і робить це на Мальдівах.

Дівчина є не сильно популярною блогеркою на просторах соціальної мережі Instagram, адже за її життям стежать близько 15 тисяч осіб. Вона із задоволенням викладає фотографії та відео зі свого відпочинку на райських островах. У Stories можна помітити шампанське Moet & Chandon за ціною близько ста доларів за пляшку, а також прогулянки на яхті.
"Happy Birthday to me - 07.03 🌈✨ Thank God and family for everything !✨", - написала вона в одній з публікацій.

Домініка Ющенко, скріншот: Instagram
Домініка Ющенко, скріншот: Instagram

Ще недавно Домініка спробувала себе в ролі співачки, виступивши на сліпих прослуховуваннях "Голосу Країни". Однак жоден із зіркових суддів не повернувся під час виступу. Зараз же внучка Ющенка живе на водній віллі-це найдорожчі номери в Мальдівських готелях.
"З днем народження 🔥нехай все життя буде яскравою подією. Мудрості, добра і море любові !!!", "З Днем Народження!❤ ️", "З Днем Народження!🥳", - написали користувачі в коментарях.

Домініка Ющенко, скріншот: Instagram Stories
Домініка Ющенко, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, внучка Ющенко зізналася, як змінювала свою зовнішність: "Дуже шкодую"

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", внучка Ющенко розлютила українців на " Голосі країни": "З їхніми грошима та можливостями…"

Знай.ua писав, родички Ющенка "захоплюють" 1+1. Вони удвох з'явилися на знімальному майданчику телепередачі "Сніданок".