Популярна українська телеведуча Людмила Барбір, зірка телеканалу "1+1", на честь ювілею Лесі Українки зачитувала в ефірі "Сніданку" один з її віршів.

Зараз вона дала інтерв'ю Катерині Осадчій в ефірі телепередачі "Світське життя", в якому розповіла про те, що їй доводиться робити, щоб залишатися стрункою, молодою і привабливою.

Людмила Барбір, скріншот з відео
Людмила Барбір, скріншот з відео

"Люда, ти є обличчям цієї виставки, так би мовити - муза фотографа. І ти з тих дівчат, які не приховують свій вік. І ти, незважаючи на багаторічні ранні підйоми, виглядаєш чудово. Які секрети основні? Що ти робиш для того, щоб бути стрункою, молодою, привабливою?", - запитує Катерина Осадча у телеведучої, яка спочатку зазначає, що один з головних аспектів для жінок - це сон, якого у неї, на жаль, немає.

Далі вона заявила, після питання-скільки ж вона спить: "По-різному, коли це робочий тиждень, буває, що по чотири, три, п'ять. По-різному... але це вже хронічний недосип. Напевно, секрет в тому, що я дуже люблю свою роботу. Я отримую від неї задоволення. Не важливо те, що я втомлююся. Друге-притримання правильного раціону харчування. Це спорт. Ну, звичайно, ніхто не відміняв косметологів і так далі. Головне не лінуватися, як ми це часто робимо".

Після цього Осадча торкнулася симптоматику COVID-19. Людмила Барбір перехворіла, однак у неї досі зберігаються проблеми зі сном. Вона може по 10-15 разів прокидатися вночі і хвороба дала ускладнення на нирки, чого раніше у неї не було.

Популярні новини зараз
Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Нагадаємо, Людмила Барбір об'їлася цукерками в прямому ефірі: "Для королеви"

Як повідомляв "Знай.ua", Люда Барбір "злила" спроби Єфросиніної вставити жінку в Барських: "У тебе ж*па"

Знай.ua писав, Барбір і Сенічкін "посунуться"? Українська актриса затьмарила всіх на " Сніданку з 1+1"