Співачка, фронтвумен групи The Hardkiss Юлія Саніна розповіла про те, як стала ведучою проекту "Орел і Решка" і які відчуття зазнала. Про це вона розповіла в маленькому інтерв'ю для Каті Осадчої.

Саніна вперше після заміжжя поїхала за кордон сама. Як ведуча вона вирушила до Колумбії.

"Так скажу, в Колумбію сама, за свої гроші, з сім'єю я б не поїхала ніколи і не поїду, напевно. І не раджу вам. Побачите чому, ну там такий трохи треш", - каже Юлія.

При цьому вона висловилася про свого партнера-Алексєєва Микиту. Вона сказала, що вони разом летіли з Києва і до цього не були знайомі, а виявилося, що він класний хлопець.

"Він мені допомагав у всьому. Він мені замінив на час поїздки. У тому плані, що організаційно-квитки, валізи. Я відчувала себе під захистом. Вал дійсно переживав, щоб я не гуляла там вулицями, тому що дійсно – в перший день свій вихідний ми з Микитою пішли гуляти на свою голову вечірніми вулицями. Було досить страшно. Це потім ми дізналися, що там вбивають, грабують туристів навіть у туристичних районах. Потім ми просто сиділи в кімнаті і не виходили", - каже Саніна.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше ми повідомляли, занадто теплі стосунки Кароль і Саніної більше не таємниця, Юля видала дещо про Тіну.

Як повідомляв "Знай.uа", Юлія Саніна розповіла про проблеми з сином.

Також "Знай.uа" писав, що у мережі показали Саніну в молодості, фанати ошелешені.