Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, часто радує шанувальників новими роликами і новинами зі свого яскравого життя. Вона розповіла про весільну сукню і те, як переживає смерть свого батька в міні-інтерв'ю для Каті Осадчої.

Настя у своєму новому кліпі" Почуття " з'явилася у своїй весільній сукні.

"мені здається, це якийсь челендж для кожної дівчини, яка зберігає свою весільну сукню, тому що якщо я в неї влізу через 10 років, то я скажу собі: "Настя, ти красуня". Але ще у мене є така мета. Дійсно, якщо народитися у мене дівчинка, це було б класно", - каже Настя.

Осадча згадала, що Настя і Олексій хотіли щороку в річницю весілля повторювати клятви і робити свято. Однак минулого року не вдалося цього зробити через пандемію.

"Пандемія ще триває і те весілля, яке ми хотіли зробити, це мінімум 150 осіб. Льоша мені щодня пропонує вийти за нього заміж. Якщо ми будемо розуміти, що у нас вийде провести таке пишне свято, ми це зробимо", - говорить Каменських.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Взимку пішов з життя батько Насті. І вона розповіла, як справляється з цим.

"Справа в тому, що ми запланували вихід цієї пісні і так вийшло, що я втратила батька. А потім я зрозуміла, що це найкращий спосіб сказати йому ще раз, що я його люблю. І сказати йому спасибі за його підтримку. Я тобі скажу він дуже любив цю пісню і він чекав відео, тому що там знімалася мама. Але він подивиться вже звідти і до цього ти ніколи не будеш готовий", - зізналася Настя.

Раніше ми повідомляли, Настю Каменських, Лесю Нікітюк і Дашу Астаф'єву застукали разом в грайливих позах, дуже розкуто.

Як повідомляв "Знай.uа", у шоу "Маска" розкрили особистість тендітної троянди: шикарне весілля і хворобливе розлучення.

Також "Знай.uа" писав, що Каменських напередодні 8 березня змусила красунь танцювати під свої ритми.