75-річна мама Наташі Корольової не надто часто радує своїх шанувальників будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram.

Однак літня жінка завжди постає з посмішкою. За її життям стежать рівно 9 тисяч людей на момент написання новини. А зараз вона поділилася відео з несподіваною розв'язкою до Міжнародного жіночого дня.

"Букети, привітання і вкусняшки напередодні свята #8марта ! Найнесподіваніші подарунки від подружок ! Моя улюблена Танюша Варзар @tatiana_restaurant своїми руками приготувала їстівний букет з повітряного зефіру ! Пальчики оближеш ! З оригінальною доставкою кур'єром "Вєркою Сердючкою" майамський варіант!!! Дівчата всіх нас з наступаючим !!!", - написала у підписі до відео мама Наташі Корольової.

"Які ж ви Класні !!!❤ ️", "Яка енергійна, весела, позитивна людина. Не боїться бути смішно не суразной, не враховує свій вік, викликає інтерес і захоплення !!! 🌷💥🔥💥🌷🔥💥🔥🌷", "Дай бог вам здоров'я на багато літа....Ви жінка на всі 100....👍👍👍👍💋💋💋❤🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹", "Як добре що діти можуть підтримати і бути вдячними мамі.як це роблять Наташа і Руся. Я думаю що то вони забрали маму в Майамі. А мама радує їх і підтримує. Ви всі молодці", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нагадаємо, 75-річну маму Наташі Корольової відправили вчитися професії Тарзана: "Ні сорому, ні совісті"

Як повідомляв "Знай.ua", Наташа Королева зробила з 75-річної мами красуню: "Ще та пустунка"

Знай.ua писав, 75-річна мама Наташі Корольової вразила формами в бікіні: "Так схудла"