Наближається весняне свято - жіночий день 8 березня. Виявляється, в понеділок, українкам можна не тільки приймати подарунки, а й гадати на кохання, на заміжжя та на майбутнього чоловіка. Любовні ворожіння 8 березня допоможуть вам зрозуміти які стосунки в парі, або коли ви зможете зустріти своє справжнє кохання.

Пропонуємо дізнатися, які є види ворожіння, і як правильно підійти до цього процесу. Читайте уважно, щоб не пропустити найважливіше.

Ворожіння за допомогою воску

Вам знадобляться дві воскові свічки. Першу свічку ми запалюємо, а другу нарізаємо маленькими шматочками і поміщаємо все в ложку. Нагрійте ложку зі шматочками свічки для того, щоб вони розтопилися, над вогнем палаючої свічки. Коли віск стане рідким, його потрібно швидко вилити в посуд з холодною водою і потім уважно розгледіти застиглу фігурку, щоб судити про своє майбутнє.

Квіти на 8 березня, кадр з відео
Квіти на 8 березня, кадр з відео

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ворожіння "так чи ні"

Насипте в банку будь-яку крупу або зерно і тримайте ліву долоню над нею. Уважно подумайте і задайте про себе хвилююче вас питання. Потім з банки візьміть невелику жменьку крупи і розсипте її на столі. Перерахуйте всі крупинки на столі: якщо кількість виявиться парною - це відповідь так, непарне число крупинок - означає ні.

Ворожіння з колечком

Всі дівчата катають по черзі колечко. У кого з дівчат колечко покотиться просто до самих дверей, та невдовзі вийде заміж.

Ворожіння за допомогою книги

Візьміть будь-яку книгу і поставте хвилююче Вас питання. Потім навмання назвіть номер сторінки і рядки на ній: те, що ви прочитаєте в тому місці і стане відповіддю на поставлене запитання.

Ворожіння з бубновим королем

Покладіть під подушки карту бубнового короля і загадайте ім'я свого обранця. Сон, який присниться в цю ніч, обов'язково збудеться.

Раніше повідомляли, у Києві хлопець виконав прохання дівчини і зганьбився в магазині - "На 8-е березня подаруночок".

Як повідомляв Знай.uа, синоптики попередили українців про сильний вітер і снігопади: до 8 березня радять закривати балкони.

Знай.uа писав, Каменських напередодні 8 березня змусила красунь танцювати під свої ритми: "Дівчатка рулять".