Український співак Олександр Пономарьов у своїй студії зараз працює над колаборацією чоловічим квартетом зірок українського шоу-бізнесу. І це було непросто, адже за словами артиста не всі зірки вміють добре співати в живу. Про це він розповів у міні-інтерв'ю для Каті Осадчої.

"Це буде подарунок до приходу весни для дівчат. І я звичайно думав про те, що це повинна буде бути чоловіча команда. По-перше у нас не так багато людей, які вміють співати. Це перша проблема і вона велика. В рамках цього проекту ми співаємо наживо і з одного дубля. Не так багато на жаль людей, які не побояться стати в цьому проекті. Я кажу це свідомо, не тому, що я хочу образити. Не називаю імен зараз. Вони зірки і відомими в нашій країні зараз. Але вони не можуть стати біля мікрофона і заспівати. У мене не такий великий вибір", - говорить Пономарьов.

Осадча зазначила, що йде другий рік, коли у артистів немає роботи, крім концертів з обмеженою кількістю глядачів. І поцікавилася, як виживає Пономарьов.

"Шоу-бізнес ніколи не був основною дотацією. Мене з дитинства вчили", - каже співак.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше ми повідомляли, Олександр Пономарьов скинув костюм Лева в "масці" і розповів про загрози конкурентам.

Як повідомляв "Знай.uа", Пономарьов показав дружбу з Дзідзьо однією піснею.

Також "Знай.uа" писав, що колишня Олександра Пономарьова розкрила несподіваний секрет.