Зірка групи "Лісапетний батальйон" Наталія Фаліон здивувалася приходу зими в березні, яка застала їх колектив в Умані.

Відповідне відео жінка опублікувала у своєму блозі на YouTube.

Нарешті, через рік карантинних обмежень, українським артистам дозволили влаштовувати невеликі концерти, до чого також долучився гурт "Лісапетний батальйон". Жінки провели вже кілька концертів і продовжують кататися по країні, радуючи українців кумедними піснями.

Нещодавно вони зупинилися в Умані, де їх чекав сюрприз – незважаючи на вже початок весни, жінок накрила Снігова хуртовина.

"Зима нас не відпускає: зранку була весна, приїхали в Умань після концерту, а тут так мете-е-е... але нічого, життя продовжується", - зазначила Фаліон.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Наталія Фаліон / скріншот з відео
Наталія Фаліон / скріншот з відео

На ранок наступного дня жінка показала, яку красу залишив сніг після нічної хуртовини. Озеро біля її житла було вкрите тонким льодом, дерева були покриті снігом, а земля ніби спала під білим покривалом.

"А прокинулися вранці, а така краса. І від вечірньої печалі, від тієї завірюхи, нічого не залишилося. А залишилася тільки околиця Умані, яскравий Сніг, Сонце і на душі так стало добре-добре. І навіть втома не відчувається", - підсумувала Наталія Фаліон.

Сніг / скріншот з відео
Сніг / скріншот з відео

Нагадаємо, що Наталія Фаліон поділилася з українцями простим рецептом запеченого судака, який відмінно підійде для сімейної вечері.

Як повідомляв портал Знай.иа, головна невістка " Лісапетного батальйону "втерла ніс Наталії Фаліон:"Цьом-цьом, Артьом".

Також Знай.иа писав, що група "Лісапетний батальйон"випустила новий кліп на свою пісню"Баня".