Катерина Осадча дізналася всі секрети церемонії шлюбу Ніни Матвієнко, поговорила про святкування річниці Тоні Матвієнко та про квіти на 8 березня від Арсена Мірзояна.

Розмову Осадча розпочала зі запитання про подарунки, які Мірзоян мусить підготувати великій кількості дівчат: Тоні, її мамі, старшій доньці Тоні та спільній маленькій донечці. Тоня розповіла, що вони з чоловіком хочуть дати уявлення дочці про те, що на 8 березня їй завжди мусять дарувати подарунки. Загалом же, чоловік знає, які квіти потрібно дарувати: “Мама любить фіолетові тюльпани, а я таке жовтеньке, біленьке - він пам'ятає” - говорить Тоня.

Крім того, цього року у великій родині два гучні ювілеї. Тоня святкуватиме 40 років, а її батьки 50 років одруження - золоте весілля. Тоня розповіла: “Спочатку я вирішила не святкувати, але потім я попросила Арсена, щоб він мені допоміг. Замість подарунку я хочу зустріти 40 років на сцені. Я зроблю свій сольний концерт”.

Ніна Матвієнко очікує золота від чоловіка, адже на “золоте весілля” потрібно дарувати саме цей дорогоцінний метал. Співачка також пригадала своє таємне вінчання, перловий обідок на весіллі і відсутність фотографій - запрошений фотограф напився, а потім утопив фото у воді.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, раніше Тоню Матвієнко з мамою засікли в обіймах молодого красеня: бережися, Мірзоян. Тоня Матвієнко опублікувала знімок зі студії програми" Сніданок з 1+1 " і розповіла про те, що випустила артбук.

Як повідомляє портал "Знай.uа", Тоня і Ніна Матвієнко запалили в ефірі "Сніданку": красуні з золотими голосами. Тоня Матвієнко та її зіркова мама Ніна Митрофанівна разом з відомим фотографом Ростиславом ріпкою презентували масштабний проєкт "Аркур. Натхнення".

Також "Знай.uа" писав, що Тоня Матвієнко показала весілля з Арсеном Мірзояном, Винник - за тамаду: шалена романтика.