У мережі опублікували архівний ролик, на якому Володимир Зеленський пообіцяв крісло прем'єр-міністра Дмитру Комарову.

Відповідне відео опублікували на фан-сторінці президента в TikTok.

Відомо, що серіал "Слуга народу", де головну роль президента України зіграв Володимир Зеленський, став його ж передвиборчою кампанією. Українці оцінили такий проект і масово підтримали коміка в непростому рішенні стати главою держави. Зеленський знайшов плечі підтримки і серед своїх зіркових друзів.

Зокрема, за місяць до першого туру виборів у 2019 році, Володимир Зеленський і Дмитро Комаров заспівали на камеру саундтрек серіалу "Слуга народу", після чого ще кандидат у президенти заявив, що ведучий заспівав набагато краще за нього.

Після пісні колишні колеги трохи поговорили на камеру, і Зеленський навіть пообіцяв Комарову місце глави уряду.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Володя, якщо станеш президентом, я піду в прем'єр-міністри, - заявив Комаров , з чим Зеленський погодився. - Все, по руках".

@zelenskiyfanklub

#холостячкареалити #холостячкамишина #холостячкасашина #холостячкаксю #холостячка2020 #холостяк11 #холостячка2 #холостячкафинал каквыйтизамуж #якви

♬ оригінальний звук - ZelenskyFangclub

Нагадаємо, що Комаров з "Світу навиворіт" осідлав гоночного Бика: небезпечно, але весело.

Як повідомляв портал Знай.uа, Дмитро Комаров показав курйоз у літаку.

Також Знай.uа писав, що Дмитро Комаров показав, на які жертви йому доводиться йти в проекті.