Відома українська співачка Тіна Кароль підігріла чутки про роман зі своїм колегою Даном Баланом.

Відповідний ролик з'явився на їх фан-сторінці в TikTok.

Відомо, що минулого року, на 10 сезоні шоу "Голос країни", Дан Балан і Тіна Кароль сиділи в тренерських кріслах і всіляко загравали один з одним на камеру. Фанати не змогли обійти стороною таку близькість виконавців і почали будувати здогади про їхній роман. У мережі почало з'являтися все більше відеороликів, які" доводять " відносини зіркових тренерів.

Цього разу шанувальники звернули увагу на відеоролик, який залишився за кадром шоу. Сценаристи намагалися пересадити Дана Балана, який сів на крісло біля Тіни Кароль, проте співачка страйкувала і заявила, що "він все одно звідти піде". Через якийсь час персонал припинив свої марні спроби і залишив виконавців насолоджуватися компанією один одного.

@dantina_luna

Вот вам и сценарий 💓 #данбалан #тинакароль #дантина #голос #danbalan #tinakarol #dantina #voice #love

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще
♬ оригинальный звук - Dantina_luna

У коментарях шанувальники зіркових тренерів вибухнули в суперечці: хтось був упевнений, що роман виконавців є не більшим, ніж хитрощами сценаристів для підняття рейтингів Програми, а хтось упевнений, що Тіна і Дан дійсно зав'язали роман.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що солодкі ніжки Тіни Кароль засмикалися в стилі молодої Мадонни: "як вам моє?".

Як повідомляв портал Знай.uа, Дан Балан показав, з ким "зраджує" Тіні Кароль: "Дан, що за фігня?".

Також Знай.uа писав, що Кароль і Потап пристрасно поцілувалися, поки Каменських не бачить.