У Києві блогерка закидала яйцями знімну квартиру і влаштувала справжній бардак, знявши все це на відео і опублікувавши в мережі.

Відповідний Відеоролик опублікував Telegram-канал Комфорт Тауна.

Як стало відомо, юна блогерка орендувала квартиру в ЖК "Комфорт Таун", де незабаром влаштувала справжній погром. Дівчина зняла на відео, як розсипає пакет борошна на диван, висипає пакет сміття посеред кімнати, закидає меблі, дзеркала і стіни сирими яйцями, рве штори і наливає у ванній кімнаті лак для нігтів. На жаль, відео опублікували без звуку, тому, про що розповідає на ньому блогерка – невідомо.

Пізніше з'ясувалося, що дівчина нібито стала жертвою орендодавця-шахрая. За непідтвердженою інформацією, блогерка заплатила орендодавцю 40 тисяч гривень застави та вартості оренди, однак господар зажадав її з'їхати ще до закінчення терміну оренди.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

"Чувак - шахрай. Хаті п*здець", - йдеться в повідомленні.

У коментарях до відео, яке отримало миттєву Популярність, користувачі припускають, що на дівчину могли поскаржитися сусіди, тому її і попросили раніше звільнити квартиру.

Повідомлення / скріншот
Повідомлення / скріншот

Нагадаємо, що у Києві дівчинка-підліток заради ефектного відео розмахувала пістолетом посеред вулиці, і випадково з нього вистрілила.

Як повідомляв портал Знай.uа, кияни загадили ліс під Дарницею:"гори сміття і г*вна замість пролісків".

Також Знай.uа писав, що 17-річний школяр зарубав сокирою батьків і маленьку сестру: мріяв стати блогером.