Російський виконавець Андрій Григорович-Апполонов, якого знають в ролі Рудого з "Иванушек", похвалився відкриттям власного магазину в рідному місті.

Детальніше про це співак написав на своїй сторінці в Instagram.

Незважаючи на те, що епоха "Иванушек International" вже давно пішла, Андрій Григор'єв-Апполонов все одно залишається на піку слави завдяки активному веденню сторінки в Instagram. А нещодавно музикант зважився відкрити власний магазин в рідному місті Сочі під назвою "Рудий".

Магазин "Рудий" / фото: прес-служба " рудого"
Магазин "Рудий" / фото: прес-служба " рудого"

Команда музиканта влаштувала яскраве відкриття, заманюючи в магазин все більше жителів і гостей міста. Маркет орієнтований на сімейний шопінг і наповнений найрізноманітнішими товарами: дитячі іграшки, мобільні аксесуари, комікси, засоби для прибирання та інше.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Люди приходять в магазин не тільки за покупками, а й за емоціями – персонал одягнений в яскравий одяг із зображенням Андрія Григор'єва-Апполонова, а саме приміщення оздоблено помаранчевим кольором.

Сам виконавець зазначив в соцмережах, що дуже радий принести щастя в Сочі і порадив обов'язково заглянути в магазин з нагоди.

Варто відзначити, що український виконавець Олег Винник також вдарився в продажі під час карантину. Підкорювач жіночих сердець торгував захисними масками з фірмовим логотипом.

Нагадаємо, що Рудий з " Иванушек "остаточно перетворився на" пенсіонера": ходить в бабусиних светрах.

Як повідомляв портал Знай.uа, колишня рудого з "Иванушек" знову розставила ноги в лікарні: другий хлопець за пару років.

Також Знай.uа писав, що Рудий "Іванушка" підловив Лоліту на гарячому - цьому стриптизу навіть Тарзан позаздрить.