В Україні зафіксували найбільший виграш у лотерею-невідомий щасливчик зірвав джекпот у розмірі 33 мільйонів 32 тисяч гривень.

Детальніше про це пише прес-служба Української національної лотереї.

Повідомляється, що в суботу, 6 березня, онлайн-гравець зірвав джекпот державної тиражної лотереї Супер Лото. Невідомий товариству щасливчик придбав один квиток на 6 комбінацій і на 5 тиражів поспіль вартістю 450 гривень.

Такий виграш гравець отримав завдяки тому, що зміг зібрати всі 6 номерів в одній комбінації, а також заробив додаткових 20 гривень за ще 2 вгаданих номери.

Лотерея / фото: Pixabay
Лотерея / фото: Pixabay

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Вітаємо нашого переможця і чекаємо в офісі УНЛ для отримання виграшу", - додали в УНЛ.

На даний момент особистість щасливчика не розголошується, однак, варто відзначити, що лотерейні виграші в Україні також оподатковуються – 18% ПДФО і 1,5% військового збору. За підсумком переможець віддасть державі близько 6,5 мільйонів гривень і його фактичний виграш складе 26,6 мільйонів гривень.

Нагадаємо, що глава Нацагентства із запобігання корупції Олександр Новіков заявив, що лотерейний квиток з виграшем, який належить Олегу Ляшку-підробка

Як повідомляв портал Знай.uа, американець, який виграв в лотерею і несподівано став мільйонером, випадково придбав миттєві квитки в лотереї.

Також Знай.uа писав, що безвиграшні лотереї - в Україні розплодилися л * хотрони, будьте подвійно пильні.