"Українська Кардашьян" Альона Омович позує на тлі єгипетських пірамід і не може вибрати, яка з них подобається більше.

Про це вона написала на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

Омович відома широкій публіці як красива і мила дівчина, яка захопилася пластичними операціями і уколами краси. Нині дівчина має фігуру, в якій гіперболізовано все: груди, сідниці, губи. Свої форми дівчина регулярно підкреслює і демонструє: вона часто фотографується у білизні або одязі, який лише підкреслює всі звивини.

Альона Омович, фото Instagram
Альона Омович, фото Instagram

Одяг, в якому дівчина вирушила на знайомство до пірамід на диво стриманий: короткі спортивні лосини, спортивне бра і спортивна кофта. Волосся дівчини розпущене, вона навела чорні стрілки. Дівчина підписала своїй світлини так: “Сумую за пірамідами. 1 чи 2”. Потрібно зауважити, що лише на першій світлині Омович позує на тлі піраміди, друга - на тлі Сфінкса, лева з головою людини. Він, за легендами, ставить запитання героям, якщо ті не відповідають на них - там же їм і смерть. На світлині дівчина цілує Сфінкса у носа, якого, до речі, в нього немає вже декілька століть.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Альона Омович, фото Instagram
Альона Омович, фото Instagram

Нагадаємо, українську Кардашьян Омович звинуватили в шахрайстві: "Поверни гроші!"

Як повідомляв портал Знай.uа, українська Кардашьян Омович знайшла в собі страшну ваду: "Куди подівся мій..." Модель опублікувала знімок, зроблений на узбережжі Червоного моря на одному з єгипетських курортів.

Також портал Знай.uа писав, що тонка талія української Кардашьян Омович виявилася фотошопом: "У тебе стіна прогнулася". Олену Омович розкритикували за надмірну худорлявість і зловживання фотошопом.