Ані Лорак показала "малинку" прямо перед 8 березня

Популярна українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куєк) продовжує зараз будує кар'єру на території Російської Федерації.

8 березня, у всьому світі святкується Міжнародний жіночий день, тому Ані Лорак вирішила не упустити такої можливості, щоб побажати дівчатам хороших вихідних. Хтось із користувачів навіть зазначив, що співачка вперше одягла шапку за довгий час.

"головне жіноче свято вже зовсім близько😍 Всім хороших вихідних️️", - написала Ані Лорак у підписі до публікації.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Невірного чоловіка Наташі Корольової Тарзана помітили в окупованому Криму

Тарзан, танцюрист стриптизу і чоловік співачки Наталії Корольової, радіє сонцю в окупованій Російською Федерацією Ялті.

Тарзан, справжнє ім'я якого Сергій Глушко, продовжує жити по повній: цього разу одіозний чоловік радіє сонцю в Ялті.

Про це артист розповів у своїх соціальних мережах. Тарзан опублікував фото, на якому він стоїть поруч з міською афішею. Зверху напис-Ялтинський театр..., а поруч з чоловіком Афіша вистави "чоловік на годину", в якій Тарзан грає одну з ролей. В руках зірки пляшка мінералки, на ньому металеві сонцезахисні окуляри і чорні спортивні штани і вітровка. Волосся зібране назад в хвіст. Фото підписано коротко: "Ялта Парус". Це-слова з популярної пісні українського співака відомого під ім'ям Валентин Стрикало.

Ворожіння на Масляну на млинцях і не тільки: на любов, на судженого, на багатство і життя

З давніх-давен до наших днів дійшов звичай гадати на Масляну.

Щоб дізнатися, якою людиною є ваш обранець, запросіть його до себе в гості на Масляну і приготуйте млинці з різною начинкою.

Почастуєте улюбленого млинцями і спостерігайте за його вибором - ви можете багато про нього дізнатися.

ворожіння на Масляну по млинцях, ілюстративне фото х вільних джерел
ворожіння на Масляну по млинцях, ілюстративне фото х вільних джерел

Млинці з м'ясом люблять працьовиті і розумні люди, які в першу чергу думають про достаток в будинку. Такий чоловік буде піклуватися про свою дружину і дітей. Однак романтики і ніжних слів від нього не чекайте - свої почуття він доводить справою, а не словами.

Мінсцоплитики ощасливило 2 млн українців: допомогу можна отримати в кожній держустанові

Буквально днями міністр соціальної політики України Марина Лазебна дала старт пілотному проекту"Почуй мене". Так, в рамках даної програми люди з порушенням слуху зможуть безпроблемно звертатися із запитами в Міністерство і отримувати відео відповіді на мові жестів.

Дорослі українці, скріншот: Youtube
Дорослі українці, скріншот: Youtube

"Люди з порушенням слуху думають не словами, а образами і їм буває складно сприймати текстові повідомлення. Наш проект дозволить спростити комунікацію відповідних громадян з державою з питань соцзахисту, соцпослуг та необхідної допомоги", - сказала Лазебна.

У мережі з'явилися рідкісні кадри з Борисом Моїсеєвим після інсульту, який вже відсвяткував 67-річчя

Один з найяскравіших зірок 90-х, чий епатаж досі зміг перевершити мало хто з сучасних артистів Борис Моїсеєв показав фотографії зі святкування 67-го дня народження в колі друзів.

На фотографіях чоловік оточений його близькими друзями, псами і повітряними кульками. Всі посміхаються, вони розслаблені. На останній фотографії можна побачити одне зі страв, яке іменинник подав на стіл: фаршировані перці. На фото видно наскільки міцна шкірка, наскільки повно набиті м'ясом кожен з перців.